mandag 6. august 2012

Mascarpone jordbærkake med nøttebunn

Hei og hopp! Nok en mandag er snart over og den nye uken er i gang. Det ble kaker til frokost i dag, samtidig som jeg funderte på hvor hektisk og avslappende denne uken blir på èn og samme tid. ¤sommerfugler i magen¤ : D Det ble virkelig noen sommerlige kaker på bordet i går. Svigemor var snill å bakte sin himmelske jordbærkake med gelelokk -Et kunstverk i seg selv : )
Jeg laget en pavlova -den er jo så rask og slenge sammen. Også denne jorbær mascarpone kaken jeg fortalte om : ) Mascarpone er en Italiensk ost. Den er å få tak i på utvalgte Meny butikker.
Jeg får ikke til å legge ved noen link på annen måte enn dette ( ? ) Her finner dere oppskriften jeg har brukt på kaken. http://chocolanasblogg.blogspot.no/2012/06/mandelbunn-med-jordbrmascarponekrem Bortsett fra at jeg benytter en ekstra plate gelatin og har dobbelt så mye sukker i kremen. Det finnes en eneste ulempe med denne kaken, og det er at den tar lang tid å lage ; )
Bildeopplasteren har slått seg vrang med, så bilde av bursdagsjenta får vi ha tilgode. Nå får jeg hoppe i seng så jeg er parat for i morgen tidlig. Takk for alle hyggelige kommentarer, det setter jeg så veldig pris på. Jeg svarer mer i morgen : ) God natt fra meg

6 kommentarer:

 1. God morgen skjønne deg :))
  Waw for noen fantastiske kaker ,får helt vann i munnen ...å jeg som ikkje er noe kake mons en gang :))
  ønsker en fin dag til deg :)
  klem Eli:))

  SvarSlett
  Svar
  1. Kaker er nammmm <3
   Ha en fin, fin dag du med søta : )

   Slett
 2. For noen kaker. Flott med litt inspirasjon, har 6 års dag i slutten av august og er lei de vanlige kakene. På tide å prøve noe nytt.

  Ha en flott dag !!

  SvarSlett
  Svar
  1. Man havner gjerne i det trygge sporet med kaker, må være flinkere til å prøve nye kaker selv jeg ; )
   Lykke til med bursdagsfeiring i slutten av mnd.

   Klem til deg : )

   Slett
 3. oi så deilig ut! Det må jeg prøve:)) Klem lille meg:)

  SvarSlett
 4. Ja, gjør det, den er snadder : )
  Klem tilbake : )

  SvarSlett