torsdag 9. august 2012

Pimp my bikini

Jeg har sittet her å skriblet litt i natt, så når dere leser dette er min nattevakt to av tre over... Husker dere sommerfuglene mine i magen? : ) Og at uken ville bli både hektisk og avslappende på en og samme tid? Ja, nå er det mildt sagt hektisk med jobbing ved siden av -sånn litt alt for mye som skal ordnes. Men fra lørdag morgen har jeg veeeldig på følelsen av at den blir rolig, avslappende og bare helt perfekt! Tidlig lørdag drar flyet fra Torp. Mathea og jeg tar en sikkelig jentetur til den Tyrkiske rivieran : D
Minsten blir hjemme med pappa denne gang. Hun får bli med når hun tåler varmen litt bedre. Papsen har en god del fiske og jakt turer tilgode utover høsten om man kan si det slik. -Etter eget ønske, så da er det jo greit ; ) Det skal virkelig bli godt med sommer, sol, bading, kultur og mange nye opplevelser. Kamera blir med på turen og jeg satser på og få blogget hver dag, så det er "plass til dere alle i kofferten" om dere vil bli med på tur dere og? : )
Typisk at jeg hadde glemt igjen heklenålen hjemme nå i natt. Jeg hadde tenkt til å legge siste hånd på verket med pimpingen av bikiniene våre... Får ta det siste nattevakten om den er rolig nok til at jeg kan drive med litt slikt ; )
Biblioteket har vi prioritert og satt av tid til. Vi har lånt med oss flere bøker, siden vi elsker å lese både Mathea og jeg. Blir bare ikke så god tid til det bestandig for min del, men på denne ferien skal vi ha tid nok! ; ) Nå skal jeg skumlese litt i alle disse tykke bøkene jeg har lånt, så siler jeg ut de som får bli med til middelhavet. -Ha en riktig fin dag, og nyt sola når den titter frem. Jeg sover den desverre bare bort, men får ta igjen denne solen litt siden : )

7 kommentarer:

 1. God morgen:) Såå herlig,men nå må du prøve og få deg litt søvn! Jeg gleder meg også, skal snart til varmere strøk jeg også:) Blir ihvertfall gira når en ser de lekre bildene du har lagt ut:) God tur!! Kos deg:) Klem lille meg

  SvarSlett
 2. Åh...så herlig :) blir nok en knall tur !

  God ferie!

  SvarSlett
 3. Så deilig å få seg en tur til varmen. Skulle gjerne hatt en tur selv, men blir veldig glad for en "plass i kofferten tur".

  Vi drar på hyttetur denne helgen, med familiepark på lørdagen. Litt plaster på såret siden ungene går glipp av høstturen.

  Ønsker dere en flott tur!!
  Klem fra meg

  SvarSlett
 4. Herlige dager i vente såå deiligt !
  ønsker dere en fine tur :)
  klemmer fra Eli:))

  SvarSlett
 5. Deilig med jentetur i sola :)
  Nyt det!

  Er litt nysgjerrig på pimpe resultatet av bikiniene.....

  SvarSlett
 6. Så deilig!
  Velfortjent med sydentur ;-)
  Gleder meg til bilder ;)

  Klem

  SvarSlett
 7. Riktig GOD tur! Tenker dere kommer til å kose dere! :)

  Klem!

  SvarSlett