lørdag 4. august 2012

God lørdagskveld : )

Her har mesteparten av dagen gått med til flere ærend og mange timer på kjøkkenet! -Puh, nå var det godt å sette seg ned litt kjenner jeg! : )
Minste lille tuppa ble 2 år for ikke lenge siden, og i morgen skal hun virkelig feires! To kaker er bakt... Denne her MÅ dere bare prøve! Himmelsk god og sommerlig, frisk. Forandret litt på oppskriften og den ble ennå bedre nå enn forrige gang, om jeg får si det selv ; ) Jordbær mascarpone kake <3
Ja, som dere ser ikke riktig ferdig ennå. Nå ligger den til kjøling. Oppskrift og flere bilder kan jeg vise i morgen om flere vil prøve seg på denne herligheten.
Nå skal jeg avslutte sittepausen, ta meg et glass deilig rødvin og begynne på hjemmelaget potetsalat. Den blir av en eller annen grunn alltid best når den er laget med et glass rødvin attåt ; ) -Ikke tull! : ) Fortsatt god helg til dere alle -Klemmer fra meg : )

9 kommentarer:

 1. MMMM kaken så veldig deilig ut :))
  kos deg med vinen og dagen i morgrn:)
  klemmer fra Eli:))

  SvarSlett
 2. Her var det mye å gratulere med,selvfølgelig trultemoras bursdag først og fremst men den retro'n lenger ned her var sannelig ikke verst den heller!Litt misunnelig skal sant sies,drømmer om en Vespa selv!!!
  Kaken ser lekker ut,legg gjerne ut oppskrift,jeg prøver gjerne!Håper du ikke sliter deg ut før morgendagen...selv har jeg en tendens til å¨være sviske når feiringen endelig starter:)
  Toveklem:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for både hyggelige ord og gratulasjoner : ) Sukk, ja jeg ble helt utkjørt. Har det med å ta i ; ) -Men ble et flott selskap og masse deilig mat til de 20 gjestene, så det var selvfølgelig verdt det. Lille bursdags snuppa var helt i fyr og flamme : )

   Stor klem til deg : )

   Slett
 3. Gratulerer så masse Med lillemor!
  Håper feiringen blir bra ;-)
  Kaken så veldig god ut, så del gjerne oppskriften ;-)

  Ønsker dere en fin dag :-)
  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Taaaak : )
   Link til oppskriften ligger ute nå ; )

   Klem, klem

   Slett
 4. Jeg er sååå glad for at du har begynt å blogge så ofte igjen <3 Elsker å lese bloggen sin:) Såå nydelige blilder på Instagram å da vettu;) Stoor Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Åååå, du er da vel snill å søt! Tusen takk frøken <3

   Stooor klem tilbake : )

   Slett
  2. *DIN* skulle det selvfølgelig være;) Hehe.. Skulle bare mangle;) så så deilig ut kakene over her å forresten:) Ser dere skal på tur;) Det skal jeg i 1 uka i september å :D.. Må nesten det så dårlig som været har vært, i allefall her på nordmøre. Blir Hellas på meg da, sammen med familien;) Gleder meg skikkelig!

   Slett
 5. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett