fredag 8. juni 2012

Fargekode -Gang

Jeg plukket med meg mitt yndlings ugress hjem her om dagen. Gangen ble pyntet opp med lupiner, og flere skal det nok bli : )

Jeg prøver meg på og ikke gjøre bildene super size i hpml-redigeringen og håper alle kan se bildene nå? : )


Blåfargen i gangen har mange etterspurt og jeg deler den så gjerne nå som jeg har fått scannenet fargekoden.
Dette er min favorittfarge i huset, vinter som vår, høst og sommer. Og ja... morgen som kveld. Den er rett og slett fantastisk fin uansett hvordan lyset forandrer den. Det som er litt ekstra gøy var at fargen fantes i huset her da vi kjøpte her.Ikke så synelig vel og merke ; ) Kjøkkenet på småbruket vårt har vist tidligere vær blått. Under kjøkkenbenken inne bak noen hyller var det litt panel som var gjennglemt da kjøkkenet ble malt sist. Fargen falt jeg pladask for og mannen hjelp meg motvillig med å bryte av en bit av panelen så vi fikk scannet fargen. (før det kom bærbare fargescannerer dette) ; ) Ene hunden vår fikk valp for en stund siden og, han er jo så skjønn! Ønsker jeg dere alle en riktig god helg! Hilsen fra Bobben og oss andre : )

5 kommentarer:

 1. Så herlig valp! Veldig gøy at dere bruker den samme fargen som har vært i huset tidligere. Nydelig farge forresten!

  Her har jeg spart på litt panel fra hvert rom hvor vi har fjernet eller byttet panel. Fargen vi har brukt på kjøkkenet er lik en av de fem som var der tidligere.

  Fortsatt god helg!

  Klem fra Karen

  SvarSlett
 2. Kjøper maling i dag med den fargekoden og setter i gang med å male gangen! Takk for at du delte :-)

  Ha en fortsatt fin dag!

  Og den lille valpen var bare helt nydelig... Helskjønn!

  Klem fra Mariann

  SvarSlett
 3. Ååå så vakker farge!!! Passer så lekkert inn i huset deres også da!:)

  Ha en din natt,
  klem Jatte♥

  SvarSlett
 4. nyydelig farge! og kjekt å endeli få se alle bildene her inne hos deg:)) gleder meg til å følge deg videre fremover nå, du må nesten vise alt på nytt!;)
  klem fra june:)

  SvarSlett
 5. hei.
  så utrolig nydelig farge. kom bare over denne bloggen da jeg søkte på gammel dør som sengegavl og jeg må bare si at bloggen din er nydelig <3 gleder meg til å følge med videre :)

  klem fra elisabeth

  SvarSlett