torsdag 28. juli 2011

Pimp my....

Ride  Bedroom ; )

Nå som døren har kommet på plass som sengegavl fikk jeg lyst til og fortsette forvandlingen av soverommet. Tregulvet skal males hvitt, takrosett skal opp og taklampen byttes ut så det er fortsatt mer og ta tak i ; )


Men interiørmessig begynner det og komme seg.
Blomster og grønne planter er jeg veldig glad i og hvorfor ikke på soverommet som ellers i huset?
-Herlig og våkne opp til like mye som det ellers er et blikkfang.
Ny keramikk krukke med gamelt preg fra Ib LaursenLys av ulike kilder er med og skaper den rette atmosfæren i et rom.
På mannens nattbord står denne oljelampen vi fikk i gave av naboen vår : )
Både søt og tøff på en og samme tid 
-Love it!


Mitt nattbord er prydet med denne lysestaken Og ikke minst den knalltøffe lampen fikk jeg på forskudd som bursdagsgave av mann og barn 

Snillinger Tilskudd av to nye puter har deg også blitt Knaggene som egentlig var tiltenkt gangen havner på veggen her i stedet så jeg kan henge fra meg litt vesker og klesplagg. Slikt får vel en jente aldri nok av? Vi har jo gjerne flust av vesker og klær  ; )En slik solstol har hvertfall stått på ønskelisten min siden tidlig i våres.
At jeg ikke fikk denne i bursdagsgave av mannen før? -For med den fulgte jo go været!
Hi, hi ; )
4 kommentarer:

 1. Så kjekt du har flyttet over til blogspot. Var fast leser av Pitoresk bloggen din, men når jeg selv gikk over til blogspot ble det en ny leseliste. Kjempefint soverom du har, og nydelig sengegavl. Skikkelig kreativt, som alt annet du gjør ;) Legger deg til i leselista mi og gleder meg til å følge deg igjen. Ønsker deg en riktig fin dag! Klemmer fra Cecilie

  SvarSlett
 2. Kjempefint :)
  Ønsker deg en fortsatt fin sommer! :)

  SvarSlett
 3. Så vakre detaljer : ) Likte lampen din og stolen spesielt godt : )

  SvarSlett
 4. Som du sikkert skjønner har jeg bladd meg nedover hos deg i dag. Grattis med ettåring, stallkiste (lekker!), sengegavlen, og de lekre vinduskarmene. Det blir virkelig flott hos dere. :)

  SvarSlett